82
Υλικά
- φύλλο κρούστας 500 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 125 γρ
- γάλα 1 λτ
- ζάχαρη 125 γρ
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη άχνη -
- κανέλα -
Οι κάτοικοι της Πόλης δώσανε το όνομα «μπουγάτσα» ή «μπουγκάτσα», θέλοντας να εννοήσουνε πιθανώς «αλμυρή ή γλυκιά γέμιση πίτας, τυλιγμένη πολύ καλά και στεγανά μέσα στην ζύμη.». Αυτή είναι και η μία από τις πολλές βασικές διαφορές που έχει η μπουγάτσα σε σχέση με τις άλλες πίτες....
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com