124
Υλικά
- γάλα 4 φλ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- σιμιγδάλι 0.5 φλ
- αυγά 2 τμχ
- φύλλο Βηρυτού 1 πκτ
- βούτυρο 0.5 φλ
Για να μην παρεξηγηθούμε... με βόρειους... και νότιους... εγώ όταν λέω μπουγάτσα εννοώ αυτή που έτρωγα από τα παιδικά μου χρόνια, την γλυκιά με την αφράτη και αρωματική κρέμα, πασπαλισμένη με άχνη και κανέλα. Γιατί αν είναι η μπουγάτσα τόσο νόστιμη με έτοιμο φύλλο φανταστείτε πόσο πιο νόστιμη θα είναι με χειροποίητο!! Αλλά δεν είναι μόνο νόστιμη και λαχταριστή είναι και πολύ εύκολη.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com