434
Υλικά
- φαρίνα 3 φλ
- ζάχαρη 2 φλ
- λάδι 1 φλ
- τρούφα 1 φλ
- κονιάκ 2 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- βανίλιες 2 τμχ
- πορτοκάλι 1 -
- κουβερτούρα 200 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- μαργαρίνη 1 κσ
- κονιάκ 2 κσ
Υλικά: 3 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλ. τσαγιού λάδι 1 φλ. τσαγιού τρούφα 1 1/2 φλ. τσαγιού νερό 2 κ.σ κονιάκ(προαιρετικά) 1 φακελάκι μπέικιν 2 βανίλιες 1 πορτοκάλι ακέρωτο Για το γλάσο 200γρ κουβερτούρα με 55% κακάο 1/2 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού 1 κ.σ μαργαρίνη 2 κ.σ κονιάκ ...
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr