by admin

Καπριτσιόζα: ιταλικό σοκολατένιο υγρό κέικ

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: 400 γρ. αμύγδαλο σκόνη 250 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγού 6 ασπράδια αυγού 250 γρ. βούτυρο 1 σφηνάκι ρούμι ή κονιάκ 250 γρ. κουβερτούρα Εκτέλεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τους κρόκους των αυγών μαζί με 200 γρ. από τη...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ, υγρό κέικ, υγρό κέικ σοκολάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekcook.gr