116
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 480 γρ
- ζάχαρη 860 γρ
- αυγά 14 τμχ
- αμύγδαλα 140 γρ
- πικραμύγδαλο 40 γρ
- ρυζάλευρο 600 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- γάλα φρέσκο 380 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- χυμός λεμονιού 160 γρ
- λεμόνι 2 τμχ
Υλικά
Κέικ
Κέικ
400 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
400 γρ. ζάχαρη
8 αβγά
140 γρ. λευκά αμύγδαλα
40 γρ. πικραμύγδαλα
600 γρ. ρυζάλευρο (όχι η βρεφική κρέμα, αλλά αυτό που πωλείται στα ράφια με τα έθνικ προϊόντα ή χύμα σε μπακάλικα και σε καταστήματα με υγιεινές τροφές)
200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
...
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr