Κέικ καρότου με λευκό γλάσο

Καταχωρήθηκε στις 02/11/09

5 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα νοστιμότατο κεϊκ που θα ενθουσιάσει τους πάντες.Προθερμάνετε το φούρνο στους 170.Τρίψτε αρκετά καρότα στον τρίφτη - θα χρειαστείτε 3 κούπες περίπου και ανακατέψτε τα με το χυμό μισού λεμονιού για να μην μαυρίσουν.Στο μπολ του μίξερ κοσκινήστε 3 κούπες φαρίνα, 1 κουταλάκι σόδα, 1/2 κουταλάκι αλάτι, λίγο μοσχοκάρυδο, μπαχάρι, και κανέλλα. Προσθέστε 1 1/2 κούπα ζάχαρη, 4 αυγά, 1 κούπα λάδι, λίγο κονιάκ και τα καρότα. Χτυπήστε για 1 λεπτό ελαφρά να ενωθούν και 3 λεπτά γρήγορα να αφρατέψουν. Ρίξτε μισή κούπα καρύδια χοντροκομμένα, και προαιρετικά μισή κούπα δαμάσκηνα ξερά ψιλοκομμένα και μισή

Διάβασε τη συνταγή στο https://bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις