99
Υλικά
- ρεβυθάλευρο 150 γρ
- κορν φλάουρ 150 γρ
- βούτυρο 220 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- φράουλες 150 γρ
- ζάχαρη άχνη -
Είπαμε, οι φράουλες είναι πειρασμός και πρόκληση για την δημιουργία νόστιμων γλυκών!
Ακόμη ενα κεκάκι με τον κλάσσικο και πολύ πετυχημένο συνδυασμό λεμόνι - φράουλα. Η έμπνευση ήρθε απο το κέϊκ με λεμόνι, που θέλω εδω και πολύ καιρό να φτιάξω, σε συνδυασμό με την ανάγκη ανακύκλωσης τόσο για τις φράουλες, που είχαν περισσέψει απο ενα ποτό που ετοιμάζω, αλλα και για το αλεύρι απο τα ρεβύθια που είχε ξεμείνει απο την συνταγή για την πανίσσα. Το τελικό αποτέλεσμα πολύ νόστιμο, τόσο, που ζητήθηκε επανάληψη!
Αν δεν έχετε αλεύρι απο ρεβύθια, χρησιμοποίηστε καλαμποκάλευρο.
Ακόμη ενα κεκάκι με τον κλάσσικο και πολύ πετυχημένο συνδυασμό λεμόνι - φράουλα. Η έμπνευση ήρθε απο το κέϊκ με λεμόνι, που θέλω εδω και πολύ καιρό να φτιάξω, σε συνδυασμό με την ανάγκη ανακύκλωσης τόσο για τις φράουλες, που είχαν περισσέψει απο ενα ποτό που ετοιμάζω, αλλα και για το αλεύρι απο τα ρεβύθια που είχε ξεμείνει απο την συνταγή για την πανίσσα. Το τελικό αποτέλεσμα πολύ νόστιμο, τόσο, που ζητήθηκε επανάληψη!
Αν δεν έχετε αλεύρι απο ρεβύθια, χρησιμοποίηστε καλαμποκάλευρο.
Δόση : για 6-8 άτομα
Βαθμός δυσκολίας :...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com