115
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 280 γρ
- αυγά 5 τμχ
- αλεύρι 230 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μαυροδάφνη 140 ml
- τρούφα σοκολάτας 200 γρ
Ζουμερό κέικ κόκκινου, γλυκού κρασιού, με σοκολατένιες νότες μαύρης σοκολάτας και καρυκεύματα, με έντονη παρουσία, τα οποία αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την ύπαρξη της σοκολάτας.Η Μαυροδάφνη, εκτός από τη γλύκα και τα αρώματά της, χαρίζει σε αυτό το εξαιρετικό κέικ μια υγρή υφή και το κρατά ζουμερό και ελαφρά κολλώδες.Δικό σας!εργασία: 20′χρόνος: 1h:20′εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es