198
Υλικά
- αλεύρι ντίνκελ 230 γρ
- καλαμποκάλευρο 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 φακ
- αυγά 3 τμχ
- γιαούρτι 300 γρ
- ελαιόλαδο 150 γρ
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- παπαρουνόσπορος 4 κσ
- ξύσμα λεμονιού 1 κσ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- λεμόνι γλυκό 4 τμχ
Ένας πειραματισμός μου που στέφθηκε με επιτυχία και έδωσε ένα ιδιαίτερο
κέικ. αρωματικό, με χρώμα, καθόλου γλυκό αλλά πολύ νόστιμο που θα το αγαπήσετε,
αρκεί να σας αρέσουν τα υλικά του!
Το καλαμποκάλευρο το χρύσισε, ενώ τα αυγά, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι του
έδωσαν την απαιτούμενη υγρασία.Οι φλοίδες του λεμονιού παίζουν καθοριστικό ρόλο στο εσωτερικό του αλλά και
στην εξωτερική του διακόσμηση. Δοκιμάστε το!
κέικ. αρωματικό, με χρώμα, καθόλου γλυκό αλλά πολύ νόστιμο που θα το αγαπήσετε,
αρκεί να σας αρέσουν τα υλικά του!
Το καλαμποκάλευρο το χρύσισε, ενώ τα αυγά, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι του
έδωσαν την απαιτούμενη υγρασία.Οι φλοίδες του λεμονιού παίζουν καθοριστικό ρόλο στο εσωτερικό του αλλά και
στην εξωτερική του διακόσμηση. Δοκιμάστε το!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com