by admin

Κέικ με κανέλα και καρύδια στη μέση

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Πρόκειται για ένα πεντανόστιμο και αφράτο κέικ που γίνεται πολύ εύκολα αφού θέλει τα αυγά να προστίθενται ολόκληρα . Δεν χωρίζουμε τα ασπράδια, δεν χτυπάμε μαρέγκα. Κι όμως το ελαιόλαδο και το γιαούρτι το κάνουν ιδιαίτερα αφράτο και η κανέλα ιδιαίτερα αρωματικό.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ κανέλας, κέικ με καρύδια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com