93
Υλικά
- αλεύρι 215 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- μαρόν γλασέ 175 γρ
- βούτυρο 155 γρ
- γάλα φρέσκο 75 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- ρούμι 50 ml
- μέλι 15 γρ
- αυγά 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 5 γρ
- κουβερτούρα λευκή 120 γρ
Εφτιαξα όμως και ένα πολύ νόστιμο κέϊκ, σε συνταγή του ιταλού chef patisser Maurizio Santin. Οπως έχουμε ξαναπεί, οι ιταλοί, ως plum cake, εννοούν ενα αφράτο κέϊκ, ψημένο στην κλασσική μακρόστενη φόρμα, το οποίο μπορεί να περιέχει και ζαχαρωμένα φρούτα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com