116
Υλικά
Υλικά
Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ
Αυγά 3 τεμ
Ζάχαρη 200 γρ
Γάλα 100 ml
Ηλιέλαιο 150 ml
Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1/2 κουταλάκι γλυκού
Λεμόνι 1 τεμ μόνο το ξύσμα
Για την κρέμα λεμονιού
Γάλα 500 ml
Ζάχαρη 125 γρ
Αυγά 3 τεμ μόνο τους κρόκους
Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 50 γρ
Βούτυρο 60 γρ
Λεμόνι 1 τεμ ξύσμα και χυμό
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr