by admin

Κέικ με λεμονάδα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά 2½ φλιτζ. ζάχαρη5 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου3/4 φλιτζ. λεμονάδα με ανθρακικό (αναψυκτικό) σε θερμοκρασία δωματίου Ξύσμα από 2 λεμόνια (ακέρωτα)2 κ.σ. χυμό λεμονιού1 πρέζα αλάτι225 γραμμ. βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη, σε θερμοκρασία δωματίου400 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένοΓια το χρωματιστό γλάσο1 φλιτζ. ζάχαρη άχνη1 κ.σ. χυμό λεμονιού Χρώμα ζαχαροπλαστικής, κίτρινο ή πράσινο...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: γλάσο λεμονιού, κέικ, κέικ λεμονιού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το argiro.gr