by admin

Κέικ με Μέλι κι Αλεσμένα Αμύγδαλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα αφράτο και νόστιμο κέικ. Ένα κέικ με φίνα γεύση χάρη στο μέλι (ιδίως αν είναι θυμαρίσιο που είναι ακόμα πιο μοσχοβολιστό) που συνάμα λόγω του αλεσμένου αμυγδάλου που προστίθεται εν μέρη στην θέση αλευριού, αποκτά «γεμάτη» υφή. Η συνταγή είναι από το μηνιαίο περιοδικό κυπριακής έκδοσης «Γλυκές Αλχημείες» και μας άρεσε πολύ!
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ μελιού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr