108
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 230 γρ
- μέλι 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- μπέκιν πάουντερ 15 γρ
- αμύγδαλα 250 γρ
- ζάχαρη 90 γρ
Ένα αφράτο και νόστιμο κέικ. Ένα κέικ με φίνα γεύση χάρη στο μέλι (ιδίως αν είναι θυμαρίσιο που είναι ακόμα πιο μοσχοβολιστό) που συνάμα λόγω του αλεσμένου αμυγδάλου που προστίθεται εν μέρη στην θέση αλευριού, αποκτά «γεμάτη» υφή. Η συνταγή είναι από το μηνιαίο περιοδικό κυπριακής έκδοσης «Γλυκές Αλχημείες» και μας άρεσε πολύ!
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr