118
Γλυκάκι νηστίσιμο σήμερα και πάλι δια χειρός Χρύσας.Είναι μια συνταγή απο τον Γ. Γκελντή,για κέικ με χαλβά και μήλο. Την τροποποίησε ελαφρά σύμφωνα με τα γούστα της, την εκτέλεσε και μας την παρουσιάζει.Ας την δοκιμάσουμε!!Για την παρασκευή της θα χρειαστούμε:1 φαρίνα (500γρ) 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι σπορέλαιο 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 300 γρ χαλβά εμπορίου (όποια γεύση θέλουμε) 2 κουταλάκια γλυκού σόδα 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα 1/2 κουταλάκι γλυκού γαρύφαλο 2 μήλα κομμένα σε κυβάκια Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σπορέλαιο, τον χυμό πορτοκαλιού, την ζάχαρη, την σόδα, την κανέλα και το γαρύφ
Διάβασε τη συνταγή στο koukfamily-cook.blogspot.com