67
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- ζάχαρη 600 γρ
- βανίλιες 3 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.33 κγ
- μπανάνες 2 τμχ
- σταγόνες σοκολάτας 100 γρ
- καραμέλα 1 δόση
Κυρίως γιατί λατρεύω την αλμυρή καραμέλα,της οποίας ο συνδυασμός με τη μπανάνα λειτουργεί θεϊκά...Απλώνουμε στην επιφάνεια του γλυκού μας μια γενναία στρώση καραμέλας και σερβίρουμε κάθε κομμάτι με έξτρα σος(τόση όση αντέχουμε!...)
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com