66
Υλικά
- σπορέλαιο 0.5 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 0.75 κούπα/ες
- κονιάκ 2 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κούπα/ες
- μαύρη ζάχαρη 1 κούπα/ες
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κσ
- κουβερτούρα 1 κούπα/ες
- καρύδια 1 κούπα/ες
- σταφίδες 1 κούπα/ες
- πορτοκάλια 1 τμχ
Υλικά
½ κούπα σπορέλαιο
¾ κούπας χυμό πορτοκαλιού
¼ κούπας νερό
2 κουτ. σούπας κονιάκ
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα μαύρη ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού κανέλα
¼ κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
1 κουτ. σούπας μαγειρική σόδα
1 κούπα κουβερτούρα κομμένη ή σταγόνες
1 κούπα καρύδια ψιλοκομμένα
1 κούπα σταφίδες
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
½ κούπα σπορέλαιο
¾ κούπας χυμό πορτοκαλιού
¼ κούπας νερό
2 κουτ. σούπας κονιάκ
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα μαύρη ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού κανέλα
¼ κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
1 κουτ. σούπας μαγειρική σόδα
1 κούπα κουβερτούρα κομμένη ή σταγόνες
1 κούπα καρύδια ψιλοκομμένα
1 κούπα σταφίδες
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com