233
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- κουβερτούρα 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 15 γρ
- αυγά 4 τμχ
- καστανή ζάχαρη 165 γρ
- χωνάκια παγωτού 12 τμχ
- τυρί κρέμα 130 γρ
- κακάο 40 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
Ο μετρ της ζαχαροπλαστικής Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει μια καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου κέικ σοκολάτας. Αντί για την κλασική του φόρμα μπορείτε να το σερβίρετε σε χωνάκια παγωτού με την απαραίτητη σοκολατένια επικάλυψη! Μπορείτε να τα σερβίρετε και στο πάρτι του παιδιού ως κέρασμα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr