94
Υλικά
- μαργαρίνη 150 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 3 τμχ
- αλεύρι 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- γάλα 2 κσ
- άνθος αραβοσίτου βανίλια 2 φακ
- ζάχαρη 80 γρ
- γάλα 750 ml
- philadelphia 250 γρ
- ζελέ 2 φακ
- κομπόστα βερίκοκο 1 κονσέρβα
Τόσο εντυπωσιακό κέικ που μπορεί κανείς να μπερδευτεί και να το περάσει για τηγανητά αυγά. Για ένα ταψί ( 40 x 30 cm) Για το κεικ 150 γρ μαλακή μαργαρίνη ή βούτυρο 150 γρ ζάχαρη 1 ζάχαρη βανίλια 1 πρεζα αλάτι 3 αυγά 300 γρ αλεύρι 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν 2 κουταλιές της σούπας γάλα Για την κρέμα 2 φακελα ανθος αραβοσιτου...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr