66
Υλικά
- παγωτό φράουλα 12 κσ
- αλεύρι 120 γρ
- ζάχαρη άχνη 140 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 20 γρ
- βούτυρο 40 γρ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 125 ml
12 κουταλιές παγωτό Carte D’Or Φράουλα, μέρος από το τετράγευστο La Gelateria. (200 γρ./400 ml) 120 γρ. αλεύρι 140 γρ. άχνη ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 20 γρ. κακάο 40 γρ. ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο 1 αυγό (ελευθέρας βοσκής) 125 ml γάλα πλήρες
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr