119
Υλικά
- μαργαρίνη 130 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κακάο 2 κσ
- ξινόγαλα 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 320 γρ
- αλάτι 1 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ξύδι 1 κγ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 50 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.125 κγ
- ζάχαρη -
- κεκάκια -
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 18 μικρά κέικ) Για τα κέικ: 130 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft 200 γρ. ζάχαρη 2 αβγά 2 κ.σ κακάο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr