171
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- βούτυρο αγελάδος 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- αυγά 3 τμχ
- φαρίνα 3 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 0.5 κγ
- mascarpone 3 κσ
- ξινόγαλα 1 φλ
- κεράσια 2 φλ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
Ένα κέικ γεμισμένο με φρέσκα κεράσια, ξεχωριστό, πλούσιο σε υφή και γεύση, πολύ ευπαρουσίαστο που γίνεται ανάρπαστο. Ετοιμάζεται γρήγορα και πανεύκολα και είναι ιδανικό για όσους λατρεύουν αυτά τα υπέροχα καλοκαιρινά φρούτα με το λαμπερό κόκκινο χρώμα.Το τυρί κρέμα και το Αριάνι σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο το κάνουν αφράτο και μαλακό, ώστε μοιάζει φρέσκο και τις επόμενες ημέρες.Όσο ακόμα υπάρχουν κεράσια, δοκιμάστε το!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com