64
Υλικά
- μαργαρίνη 125 γρ
- φαρίνα 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 70 ml
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- πορτοκάλια 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- κακάο 4 κσ
- ζαχαρόπαστα 500 γρ
- ζαχαρόπαστα 250 γρ
- ζαχαρόπαστα 250 γρ
Υλικά συνταγής
για τα μάφινς
125 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
250γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο
200γρ. ζάχαρη
2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
70ml γάλα
100ml χυμός πορτοκάλι (φυσικός)
1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)
1 βανίλια
4 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
για το σχέδιο μίνιονς
500γρ. ζαχαρόπαστα κίτρινη
250γρ. ζαχαρόπαστα λευκή
250γρ. ζαχαρόπαστα μαύρη
βρώσιμο σπρέι ασημί ή γκρί
στυλό με βρώσιμο μαύρο χρώμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr