MOLLY CAKE : ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - MOLLY CAKE : PAN DI SPAGNA ALLA PANNA

Καταχωρήθηκε στις 31/03/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτο παντεσπανι που σας παρουσιαζω, περιεχει πολυ λιγοτερα αυγα, αλλα εχει επιπλεον και λιπαρη ουσια, στην συγκεκριμενη περιπτωση κρεμα γαλακτος, με αποτελεσμα η υφη του να γινεται πιο συμπαγης. Ειναι ιδανικο για να χρησιμοποιηθει ως βαση σε τουρτες που διακοσμουνται με ζαχαροπαστα. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι το χρησιμοποιει η πολυ ταλαντουχα ιταλιδα cake designer Molly, στις υπεροχες τουρτες που ετοιμαζει, το αναφερει μαλιστα ως Molly cake....

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις