98
Υλικά
- αραβοσιτέλαιο 130 γρ
- βούτυρο 60 γρ
- αυγά 2 τμχ
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- βανίλια 1 κγ
- φαρίνα 200 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- μπανάνες 4 τμχ
- ζάχαρη άχνη -
Ζουμερό και πολύ γευστικό! Το κλασικό Αμερικανικό επιδόρπιο "Banana Bread", το οποίο γίνεται, με ώριμες πολτοποιημένες μπανάνες και πραλίνα φουντουκιού. Νουτέλα ή Μερέντα. Επιλέξτε όποια σας αρέσει, το σίγουρο είναι ότι αυτό το κέικ έχει ιδιαίτερη νοστιμιά, ζουμερή υφή και δυνατό άρωμα. Από τα πολύ νόστιμα κέικ. Όσο ψήνεται η μυρωδιά της κανέλας ανακατεμένη με αυτή της μπανάνας απλώνεται σε όλη την κουζίνα.Δοκιμάστε το!εργασία: 10′χρόνος: 1h:15′πολύ εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es