335
Υλικά
- αμύγδαλα 75 γρ
- ζάχαρη άχνη 75 γρ
- κρόκοι 40 γρ
- αυγά 63 γρ
- ασπράδι 137.5 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γρ
Ουσιατικά είναι μία pasta genovese (ή pâte génoise), δηλαδή ένα παντεσπάνι με βούτυρο, το οποίο περιέχει όμως και αλεύρι αμυγδάλου...Θα το συναντήσετε σε μικρά γλυκάκια που συναρμολογούνται μέσα σε τσέρκια καθώς και στην φημισμένη τούρτα Operà, αν και για την Operà υπάρχει ειδικό μπισκότο, το οποίο ομοιάζει πολύ...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com