60
Υλικά
- αλεύρι 130 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μαύρη ζάχαρη 100 γρ
- κομπόστα ροδάκινο 100 γρ
- χυμός φρούτων 100 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 20 γρ
- κουβερτούρα 50 γρ
- βούτυρο 90 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
Υλικά 130γρ αλεύρι 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλάκι σόδα 100γρ μαύρη ζάχαρη 100γρ ροδάκινο κομπόστα πολτοποιημένο 100γρ συμπυκνωμένο χυμό φρούτων ανάμικτο 50γρ βούτυρο λιωμένο 20γρ φυστίκια Αιγίνης τριμμένα για το γλάσο 50γρ κουβερτούρα λιωμένη...
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com