Καταχωρήθηκε στις 31/01/19
Υλικά για το παντεσπάνι 125 γρ βούτυρο (μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου) 225 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (1 κούπα) 6 αυγά 225 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (2 κούπες) 1 κ.γ μπέικινγκ πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 1-2 βανίλιες ξύσμα από ένα πορτοκάλι και από ένα μανταρίνι 150 γρ σοκολατένια τρούφα Για το σιρόπι 400 γρ νερό 400 κρυσταλλική ζάχαρη Για την σοκολατένια κρέμα 125 γρ βούτυρο 250 ml νερό 125 ml γάλα 7 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη 4 κ.σ κακάο (κοσκινισμένο) 2 κ.σ κορν φλάουρ Για το γαρνίρισμα 250 ml κρέμα γάλακτος 35% 2 κ.σ άχνη ζάχαρη 1 βανίλια Σοκολατένια τρούφα για το γαρνίρισμα Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη να αφρατέψει και προσθέτ...
Διάβασε τη συνταγή στο https://jimdiasrecipes.blogspot.com