305
Υλικά
- πορτοκαλάδα 1 κούπα/ες
- γκαζόζα 1 κούπα/ες
- σπορέλαιο 0.75 κούπα/ες
- ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- μπανάνες 1 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ξερά φρούτα 1 κούπα/ες
- ξερά βερίκοκα 1 κούπα/ες
- ξερά δαμάσκηνα 1 κούπα/ες
- σταφίδες 1 κούπα/ες
- καρύδια 100 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3.5 κούπα/ες
- μήλα 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
ΥΛΙΚΑ 1 κούπα πορτοκαλάδα με ανθρακικό ή σόδα ή γκαζόζα 3/4 κούπας σπορέλαιο 1 1/2 κούπα ζάχαρη 1 μπανάνα 2 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι χυμό και ξύσμα απο 1 πορτοκάλι 1 κούπα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα φρούτα (βερίκοκα,δαμασκηνα,κράνμπερι,σταφίδες) 100 γρ.καρύδια ή αμύγδαλα τριμμένα 3 1/2 κούπες αλεύρι γ.ο.χ 1 μήλο καθαρισμένο και τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη 2 κ.γ μπέικιν 1/2 κ.γ σόδα 1/2 κ.γ κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr