155
Υλικά
- μαργαρίνη 0.67 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- φαρίνα 3 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 1 κούπα/ες
- ρούμι 0.33 κούπα/ες
- κονιάκ 0.33 κούπα/ες
- ζάχαρη 1.33 κούπα/ες
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- κόντιτα 1 κούπα/ες
- αλεύρι 2 κσ
Χρώματα κι αρώματα!Αλευρώνουμε τα φρουτάκια. Αδειάζουμε σε πολύ καλά αλευροβουτυρωμένη φόρμα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C,με αντιστάσεις πάνω κάτω, για περίπου 50-55 λεπτά. Συνταγή της κ.Αλεξιάδου.
Διάβασε τη συνταγή στο magyreuontas.blogspot.com