90
Υλικά
- κάσιους 400 γρ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- καρυδέλαιο 5 κσ
- σιρόπι σφένδαμου 0.33 φλ
- χουρμάδες 450 γρ
- καρότο 250 γρ
- αλεύρι από φαγόπυρο 150 γρ
- καρύδα 0.5 φλ
- κανέλα 1 κφτ κγ
- καρύδα 1 κσ
Το κέικ καρότου που μπορεί να προσφερθεί και σαν τούρτα, είναι ένα γλυκό με έντονες γεύσεις, πολύ νόστιμο , αλλά όχι λιγ ωτικό . Η « τυρένια κρέμα» από κάσιους είναι ελαφριά και δροσερή . Τ α καρύδια της επικάλυψης κριτσανίζουν και έτσι προσφ έρουν το πλεονέκτημα των πολυεπίπεδων υφών όταν κανείς το γεύεται.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com