66
Υλικά
- αλεύρι 330 γρ
- κακάο 20 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 300 γρ
- ηλιέλαιο 120 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βανιλίνη 1 τμχ
- γιαούρτι 200 γρ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 8 σταγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ξύδι 1 κγ
- τυρί κρέμα 400 γρ
- ζάχαρη άχνη 250 γρ
- βανιλίνη 1 τμχ
Το Red Velvet Cake είναι μια "Αμερικανιά". Πρόκειται για ένα κέικ αφράτο, με κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και κρέμα τυριού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr