51
Υλικά
- βούτυρο 185 γρ
- πορτοκάλια 1 κσ
- αυγά 3 τμχ
- αμύγδαλα 0.5 φλιτζανάκι
ΥΛΙΚΑ 1/3 φλ τσα σποροι παπαρουνας 1/4 φλ τσα γαλα 185 γρ βουτυρο σε κομματακια σε θερμοκρασια δωματιου 1 κουταλια της σουπας ξυσμα πορτοκαλιου 1 φλ τσαγιου αχνη ζαχαρη 3 αυγα 1 1/2 φλ τσα φαρινα 1/2φλ αλευρι για ολες της χρησεις 1/2 ξερα φρουτα η αμυγδαλοψυχα 1/2 φλ τσαγιου χυμος απο πορτοκαλι ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 1 φλ αχνη 2/3φλ χυμος πορτοκαλιου 1/3 φλ νερο...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com