198
Υλικά
- σαγκουίνι 4 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 350 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο 250 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 350 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- βούτυρο -
- χυμός σαγκουίνι 680 ml
- ζάχαρη 300 γρ
ην πρώτη μέρα της άνοιξης, έφτιαξα ένα κέικ. Ένα κέικ με σανγκουΐνι και Campari που ήταν ονειρεμένο. Ένα κέικ με σιμιγδάλι και τριμμένο αμύγδαλο, με στραγγιστό γιαούρτι και ξύσμα σανγκουΐνι και με ένα σιρόπι φτιαγμένο από τον χυμό του φρούτου και το υπέροχα αρωματικό απεριτίφ να εμποτίζει το κέικ, να εξισορροπεί τις γεύσεις του και να του προσδίδει μια ντελικάτη πίκρα....
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com