98
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 230 γρ
- κακάο 60 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- βούτυρο 150 γρ
- βούτυρο 60 γρ
- κακάο 25 γρ
- γάλα 25 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
Υλικά 230 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γραμμ. κακάο 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιες χυμό από 2 πορτοκάλια (προαιρετικά, αλλιώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 150 ml νερό) 1 ζαχαρούχο γάλα 150 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για το γλάσο 60 γραμμ. βούτυρο 25 γραμμ. κακάο 25 γραμμ. γάλα 100 γραμμ. άχνη ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com