166
Υλικά
- αραβοσιτέλαιο 1.25 ποτ
- ζάχαρη άχνη 2 ποτ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μαγειρική σόδα 1 κσ
- κονιάκ 1 σφην
- κανέλα 1 κσ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- σταφίδες 2 ποτ
- φαρίνα 600 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Υλικά - 1 και ¼ ποτήρια νερού αραβοσιτέλαιο - 2 ποτήρια νερού ζάχαρη άχνη - Χυμός και ξύσμα από ένα πορτοκάλι - 1 κ.σ. σόδα μαγειρική - 1 σφηνοπότηρο κονιάκ - 1 γεμάτη κ.σ. κανέλα - ½ κ.γ. γαρύφαλλο - 2 ποτήρια νερού σταφίδες της αρεσκείας μας - 600 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο - 1 πρέζα αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr