Κέικ Αμβούργου

Καταχωρήθηκε στις 05/11/12 από το χρήστη

5 Ψήφοι Ψήφισε

Δεν ξέρω από που πήρε το όνομα του αυτό το σιροπιαστό κέικ, όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι σχετικό. Δεν έχει σημασία φυσικά, αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι εύκολο και νόστιμο! Τη συνταγή τη βρήκα στο βιβλίο: "Ελληνική κουζίνα, ζαχαροπλαστική" της κ. Β. Αλεξιάδου και την έχω κάνει αρκετές φορές. Δεν είχα φιλέ αμύγδαλο κι έβαλα τριμμένο καρύδι από πάνω, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξίσου εύγεστο, μπορεί και καλύτερο!...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.anatoly.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις