65
Υλικά:Μισό κιλό ανάμικρα ξηρά φρούτα(βερύκοκκα, ροδάκινα, σύκα, δαμάσκηνα)1/3 του φλυτζανιού ακατέργαστη ζάχαρηχυμό και ξύσμα ενός λεμονιού3 κουταλιές καρυδόψυχα ψιλοκομμένη Εκτέλεση:Βάζετε τα ξηρά φρούτα από το βράδυ στο νερό. Την άλλη μέρα τα βράζετε (με το ίδιο νερό), προσθέτετε τη ζάχαρη, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε τα φρούτα να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε τον χυμό και το ξύσ
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com