215
Υλικά
- αρνίσια παϊδάκια 1.5 κιλ
- πατάτες 6 τμχ
- λάδι 0.5 φλ
- ρίγανη 0.5 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- μουστάρδα σε σκόνη 0.5 κγ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- κεφαλοτύρι 50 γρ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένα από τα πιο αγαπημένα, στους περισσότερους φαγητά, που η γιαγιά μου έφτιαχνε συνήθως τις Κυριακές αλλά και στις γιορτές και μας ξετρέλαινε όλους. Στην Ελλάδα, δεν πρέπει να υπάρχει πιο κλασικό πιάτο, από αυτό!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com