81
Υλικά
- αρνίσιο μπούτι 2 κιλ
- πατάτες 2 κιλ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ζωμός κοτόπουλο 1 φλ
- ρίγανη 4 κλων
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μουστάρδα 2 κσ
- μέλι 3 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 3 κσ
Υλικά συνταγής για το αρνάκι 1½-2 κιλά αρνίσιο μπούτι 2 κιλά πατάτες κομμένες κυδωνάτες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κρεμμύδι σε φέτες 1 λεμόνι (ο χυμός και το ξύσμα του) 1 ποτήρι κρασί λευκό 3 κ.σ. ελαιόλαδο και 4 κ.σ. για τις πατάτες 1 φλιτζ. ζωμός κότας 4 κλαδάκια ρίγανη φρέσκια 2 φύλλα δάφνης 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή αλάτι πιπέρι για το άλειμμα 3 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο 1 πρέζα ζάχαρη 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr