Αρνάκι σιγοψημένο για 8 ώρες

Καταχωρήθηκε στις 14/04/13

2 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 5 - 6 κιλά αρνί (κατά προτίμηση γάλακτος, από σπάλα και μπούτι), κομμένο σε μερίδες 20 σκελίδες σκόρδου (ή όσο σκόρδο μάς αρέσει και αντέχουμε), καθαρισμένες και ολόκληρες 10 - 15 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο ή 2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο ξερό, επιμελώς κοπανισμένο 100 ml λευκό ξηρό κρασί 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 200 γρ. αλεύρι...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις