116
Υλικά
- αρνί 5 κιλ
- σκόρδο 20 σκελ
- δεντρολίβανο 10 κλων
- λευκό κρασί 100 ml
- ελαιόλαδο 50 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
Υλικά 5 - 6 κιλά αρνί (κατά προτίμηση γάλακτος, από σπάλα και μπούτι), κομμένο σε μερίδες 20 σκελίδες σκόρδου (ή όσο σκόρδο μάς αρέσει και αντέχουμε), καθαρισμένες και ολόκληρες 10 - 15 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο ή 2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο ξερό, επιμελώς κοπανισμένο 100 ml λευκό ξηρό κρασί 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 200 γρ. αλεύρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr