249
Είναι ένα παραδοσιακό κρητικό φαγητό. Σερβίρετε σχεδόν πάντα στα τραπέζια μας και τιμάτε δεόντως. Βασικά δεν μένει ούτε κοκαλάκι.Εύκολο και γρήγορο.Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι για 4 άτομα:1 1/2 κιλό αρνί κομμένο σε μικρά κομμάτια1 μεσαίο κρεμμύδι σε κύβουςελαιόλαδοαλάτι - πιπέριΚαι τώρα ας το φτιάξουμε:Πλένουμε καλά το κρέας και το αλατίζουμε. Αφήνουμε για 1/4 .Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο με το κρέας και τσιγαρίζουμε καλά μέχρι να ασπρίσει.Στην συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και χαμηλώνουμε την φωτιά. Αν το μάτι της κουζίνα σας τελειώνει στο 9 το βάζουμε στο 3. Αν είναι μέχρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr