by admin

Αρνίσια σουβλάκια μαριναρισμένα με δεντρολίβανο, κόλιανδρο και λεμόνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Άναψε τα κάρβουνα, άναψε το γκριλ, παίζει σουβλάκι τούτο το σου-κού.Διαδικασία Βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ το λάδι, το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το δεντρολίβανο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και μπόλικο αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι καλά και βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος. Ανακατεύουμε ώστε να βραχούν καλά με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες (μπορούμε να το αφήσουμε μέχρι και 1 ημέρα). Aν είμαστε στο σπίτι, φροντίζουμε να ανακατέψουμε το κρέας 1-2 φορές μέσα στο μπολ, για να μαριναριστεί καλύτερα από όλες τις πλευρές. Στραγγίζ
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: σουβλάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr