84
Υλικά
- αρνίσιο μπούτι 1 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- αλάτι 10.5 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
Το ψητό κατσικίσιο ή αρνίσιο μπούτι σερβίρεται ζεστό σε πιατέλα, ολόκληρο, και ταιριάζει με τηγανητές πατάτες ή λεμονάτες πατάτες φούρνου, σαλάτα εποχής ή σαλάτες-αλοιφές της αρεσκείας μας. Προσωπικά, προτιμώ το κατσικίσιο κρέας γιατί το θεωρώ πιο ελαφρύ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr