88
Υλικά
- αρνίσιο μπούτι 2.5 κιλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- μουστάρδα 2 κσ
- κεφαλογραβιέρα 200 γρ
- πιπεριές χρωματιστές 2 τμχ
- δεντρολίβανο 3 κλων
- ρίγανη 3 κλων
- θυμάρι 3 κλων
- πατάτες 8 τμχ
- μυρωδικά 3 κλων
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- μουστάρδα 2 κσ
1 αρνίσιο μπούτι γύρω στα 2 με 2-1/2 κιλά χωρίς κόκαλο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο 2 κ.σ. μουστάρδα 200 γρ. κεφαλογραβιέρα 2 χρωματιστές πιπεριές 2-3 κλαδάκια φρέσκα μυρωδικά, δεντρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι σπάγκος ψησίματος Για τις πατάτες 6 -8 πατάτες 1 λίτρο νερό 2-3 κλαδάκια φρέσκα μυρωδικά 1 λεμόνι 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μουστάρδα
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr