by admin

Chili con carne

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσει προσθέτουμε το σκόρδο και σε 1 λεπτό ρίχνουμε και τον κιμά. ρίχνουμε και ένα μικρό ποτηράκι νερό και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 35 λεπτά περίπου.Ξεπλένουμε καλά και στραγγίζουμε τα φασόλια, τα ρίχνουμε στον κιμά Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι άσπρο.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com