Chili con carne

Καταχωρήθηκε στις 28/02/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσει προσθέτουμε το σκόρδο και σε 1 λεπτό ρίχνουμε και τον κιμά. ρίχνουμε και ένα μικρό ποτηράκι νερό και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 35 λεπτά περίπου.Ξεπλένουμε καλά και στραγγίζουμε τα φασόλια, τα ρίχνουμε στον κιμά Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι άσπρο.

Διάβασε τη συνταγή στο https://bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις