208
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 2 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- λευκό κρασί 1 λτ
- ρίγανη -
- θυμάρι -
- δεντρολίβανο 2 φύλλα
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μυρωδικά 3 κγ
- αλεύρι 3 κσ
- πατάτες με τη φλούδα 20 τμχ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 20 τμχ
- καρότο 20 τμχ
- φουντούκι 20 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μαϊντανός 3 κσ
- ντομάτα 2 τμχ
- ελιές 20 τμχ
- κάππαρη 3 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Πάντως, σας εξομολογούμαι ότι μετά την πρώτη δοκιμή, το μπεφ Αρλεζιέν έχει καθιερωθεί μέσα στο ρεπερτόριο των πιάτων που φτιάχνω για κάλεσμα φίλων. Κατά την γνώμη μου είναι «κορυφαία» συνταγή που αξίζει να δοκιμάσει κανείς και χειμώνα αλλά και καλοκαίρι....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com