128
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- λάδι 1 ποτ
- νερό 3 ποτ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 4 τμχ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- κρεμμύδια 2 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ
Από τότε που έκανα αυτό το φαγητό στο σπίτι έχει πλέον καθιερωθεί! Κάθε Σαββατοκύριακο το φτιάχνω για την οικογένεια και τους φίλους! Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας, κατά προτίμηση χοντρά μακαρόνια και τριμμένο τυρί.Όσον αφορά τα μακαρόνια, τα βράζουμε αλλά δεν τα ζεματάμε. Βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα με λίγη σάλτσα και αφού βράσουν (τα μακαρόνια) τα ρίχνουμε στη σάλτσα του κρέατος.Μπορεί κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος να χρειαστεί λίγο νερό καλύτερα όμως να το αποφύγουμε. Το μυστικό είναι σιγανό τσιγάρισμα και να μη βάλουμε πάρα πολύ νερό....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com