by admin

φιλέτο ελάφι γουέλινγκτον: μας κακομαθαίνετε κύριε πρόεδρε…

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα φιλέτο γουέλινγκτον είναι ταυτισμένο με μια εξαιρετική περίσταση, μια γαστρονομική τελετουργία που ξεκινά από την παρουσίαση του φαγητού στο τραπέζι μόλις βγεί απ’ τον φούρνο, en croûte και αμέσως μετά, το σερβίρισμά του, που αποκαλύπτει εκλεκτά συστατικά μπροστά σε βλέμματα γεμάτα προσμονή, σαν ένα βασανιστικά αργό στριπ-τιζ σε κλασάτο μπουρλέσκ! Ο όρος ‘γουέλινγκτον’ στη διεθνή γαστρονομία είναι ταυτόσημος με ένα φιλέτο κρέατος (μοσχαριού, χοιρινού, ελαφιού, αρνιού) ή ψαριού (σολομού) ψημένου στο φούρνο μέσα σε φύλλο σφολιάτας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com